Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

Mitsubishi klima uređaji koriste jedinstvenu tehnologiju tišine, osiguravajući vam najbolji komfor uz najnižu razinu buke na tržištu, zatim uštedu energije (preko 20 %) koristeći najnaprednije tehničke mogućnosti,te inovativne plazma filtere (Plazma duo) za uklanjanje neugodnih mirisa, s filterom za pročišćavanje zraka.
Daikin Cijene klima

Daikin Cijene klima

Inovacija i kvaliteta oduvijek su glavna uporišta Daikin filozofije, i mi vjerujemo da ponudom najbojih uređaja možemo i dalje uspijeti. Daikin kvaliteta stalno se poboljšava intenzivnom potporom naše prodajne mreže i naporima u našem proizvodnom procesu. Daikinova pozicija vodećeg na tržištu rezultat je bliskog rada između distributora, ovlaštenih partnera, kupaca i osoblja.
Toshiba Cijene klima

Toshiba Cijene klima

Toshiba klima uređaji predstavljaju state-of-the-art tehnologiju integriranu s najnovijim tehničkim rješenjima i bezkompromisnom kvalitetom izrade. Osiguravaju visoku energetsku učinkovitost, bilo prilikom hlađenja ili grijanja, najefikasnije pročišćavanje zraka i nadasve tihi rad uz poštivanje svih najstrožih ekoloških standarda, a sve to kako bi Vama omogućili bolju kvalitetu življenja u Vašem domu, uredu, u komercijalnim prostorima poput trgovina, restorana ili u javnim ustanovama poput bolnica, knjižnica i sl.
Panasonic Cijene klima

Panasonic Cijene klima

Panasonic je proizvodno imene kompanije Matsushita Electric Industrial Co Ltd.,Japan koja je jedan od najvećih svjetskih proizvodača elektroničkih proizvoda. Kompaniju je 1918. u Osaki osnovao Konosuke Matsushita sa tri zaposlenika ,a danas ih ima preko 260.000 širom svijeta.