Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Ferroli RVL dizalica topline | toplinska pumpa puštena u rad

Datum objave: 02.05.2012
Ferroli RVL dizalica topline | toplinska pumpa puštena u rad Danas je na poslovnoj zgradi na Drenovi investitora Srok d.o.o. pušten u pogon dio klimatizacije pogonjenog dizalicom topline Ferroli serije RVL ekološkog rashladnog medija R410A.

 

 

Frigosan je u ovoj fazi klimatizacije izveo radove ugradnje zidnih ventilokonvektora Aermec FCW30 kao i ugradnju dizalice topline sa puštanjem u rad.

 

Prema projektu ovog objekta klimatizacija se pogoni sa dva i više dizalica topline spajanih u paralelu. Ugrađeni Ferroli RVL IP 17.1 postiže maksimalni učin grijanja 19,6 kW, dok mu je učin hlađenja 17,4 kW. Specifičnost ovog uređaja je ugrađeni elektro grijač od 2 x 3 kW koji u slučaju spuštanja temperature ispod 0 stupnjeva potpomaže u radu grijanja. Od opreme koja se može naći u ovoj verziji Ferroli toplinske pumpe, a nismo do sada imali priliku vidjeti je LG kompresor, Wilo cirkulaciona pumpa i nova verzija Eliwell upravljača koji donosi neke promjene u upravljanju i signalizaciji uređaja.

 

Aermec FCW30  Aermec FCW30

Aermec ventilokonvektori FCW 30 upravljani infracrvenim daljinskim upravljačima

Ferroli RVL dizalica topline puštena u rad

Puštanje u rad Ferroli toplinske pumpe RVL IP 17.1

Ferroli RVL dizalica topline puštena u rad  Ferroli RVL dizalica topline puštena u rad

Ferroli RVL IP 17.1