Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Gree klima uređaji | Ugradnja multisustava

Datum objave: 03.05.2012
Gree klima uređaji Kao i prošle godine nastavili smo sa klimatizacijom luksuznih istarskih vila Gree klima uređajima u multisplit izvedbi sa jednom vanjskom i četiri unutarnje jedinice.
 
 
Ovog tjedna završili smo klimatizaciju novog objekta u Šišanu kraj Medulina koji goste očekuje već početkom travnja. Produkt suradnje Gree i Daikina su svakako free match mulisplit vanjske jedinice sa zadovoljavajućim performansama i pristupačnom cijenom. Zbog relativno jednake cijene različitih izvedbi unutarnjih jedinica sve više se odlučujemo za ugradnju podnih i kazetnih jedinica kako bi ostvarili ugodniju klimu prema zahtjevu naručitelja. U jednoj rečenici, iako kineski proizvod vrlo pouzdano i kvalitetno rješenje za turističke objekte sa naglaskom na hlađenje.
 
 
 
Gree klima uređaji
 
 
Kod multisplit sustava jedna vanjska jedinica uvelike pomaže u cilju da se ne nagrđuje vanjska fasada objekta i u estetskom smislu svakako je prednost u odabiru sustava klimatizacije.
 
 
Gree klima uređaji

 

Za cijene Gree klima uređaja slobodno nas kontaktirajte.