Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

INTERKLIMA – 20. međunarodni sajam grijanja, hlađenja i klimatizacije

Datum objave: 02.05.2012
INTERKLIMA – 20. međunarodni sajam grijanja, hlađenja i klimatizacije INTERKLIMA vodeći specijalizirani sajam ove vrste u ovom dijelu Europe održan je prošlog tjedna na Zagrebačkom velesajmu.

Na jednom mjestu okupili su se najznačajniji svjetski proizvođači te mnogobrojni poslovni ljude iz Hrvatske i susjednih zemalja. Mnogi proizvodi koji su imali svoju svjetsku premijeru na vodećem sajmu grijanja i klimatizacije ISH u Frankfurtu u ožujku ove godine, upravo na INTERKLIMI su po prvi put predstavljeni i hrvatskom tržištu.
Tako su svoje proizvode izložili vodeći svjetski proizvođači na području grijanja (VAILLANT, VIESSMANN, WEISHAUPT, BUDERUS, ARISTON), klimatizacije (TOSHIBA, MITSUBISHI, DAIKIN, GEA, HELLIOS) i ostale opreme (GRUNDFOS, HONEYWELL, AQUATHERM), a vrijedno je istaći i nastup rijetkih domaćih proizvođača CENTROMETALA, PROKLIME i LIPOVICE.

U svakom pogledu neovisno o svjetskoj krizi koja se osjeća i na domaćem tržištu nezaobilazno mjesto koje se jednom u dvije godine dogodi u Zagrebu za sve poslovne partnere i klijente iz područja grijanja, hlađenja, klimatizacije i obrada pitke vode.