Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Klimatizacija i elektroinstalacije apartmana Pag

Datum objave: 05.08.2012
Apartmani u Jakišnici na otoku Pagu započeti u drugom mjesecu ove godine privode se kraju. Izvođenje instalacija na ovom objektu (voda, struja, klima) povjereni su Frigosanu, a proteklog tjedna izvedeni su poslijednji završni radovi na klima uređajima i odrađeno atestiranje izvedenih elektro instalacija.

 

 

 

 

 

Objekat od cca 390 metara kvadratnih sastoji se od 4 apartmana i jednog penthouse-a na vrhu koji se zapravo sastoji od dvostruke veličine. Apartmani su klimatizirani Gree Free Match multi sustavima sa po 3 unutranje zidne jedinice. Što se tiče elektroinstalacija riječ je o jednostavnoj izvedbi sistema, antenskim sustavom i audio parlafonima za svaki pojedini apartman.

 

 

Za sve slične projekte izvođenja instalacija obratite nam se s povjerenjem.