Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Klimatizacija novog centra Europatrade-a

Datum objave: 02.05.2012
Klimatizacija novog centra Europatrade-a Kao partner vodećeg uvoznika Samsung opreme Frigosan je u novom trgovačkom prostoru Europatrade u Rijeci ugradio klimatizaciju i ventilaciju na stotinjak četvornih metara izložbenog salona.

 

 

Ukupna rashladna moć ugrađenih ventilokonvektora Sabiana dostiže 30 kW, dok je učin grijanja od 20 kW dovoljan za komfor prostora u zimskom periodu ovog salona. Prema projektu sva klimatizacija izvršena je pomoću ugradbenih parapetnih ventilokonvektora Sabiana četverocijevnim sustavom čitavog kompleksa Zagrad. Za mjerenje rashladne odnosno toplinske potrošnje ugrađeni su Siemensovi kalorimetri od 2 odnosno 1 cole. Sustav je proteklog tijedna pušten u puni rad, a otvorenje centra trebalo bi se dogoditi uskoro.

 

 

Klimatizacija novog centra Europatrade

 

Klimatizacija novog centra Europatrade

 

Klimatizacija novog centra Europatrade

 

Klimatizacija novog centra Europatrade