Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Ugradnja kamina zatvorenog tipa La Nordica

Datum objave: 02.05.2012
Ugradnja kamina zatvorenog tipa La Nordica Sve traženiji detalj u rekonstrukcija i novogradnji modernih stanova svakako zauzimaju ulošci kamina koji kao kompaktan proizvod pristupačno, a ujedno vrlo efektivno upotpunjuju svaki interijer.

 

 

 

 

Navedeni primjer ugrađenog zaobljenog ložišta širine 700 uz investiciju od cca 13.000,00 kn izveden je po principu ključ u ruke.

U navedenu cijenu uključen je kaminski uložak proizvođača La Nordica, izrada betonskog postolja kamina, spajanje dimnjaka inox troslojnom dimovodnom cijevi 160, spajanje upuhivanja toplog zraka fleksibilnom aluminijskom cijevi sa plastificiranim rozetama i zatvaranje u "Knauf" do cca 6 m2. Priprema dimnjaka do krova ukupne radne površine do cca 4 m i kamena obloga nije u navedenoj cijeni.

Image   Image

 

 

Izvedba nakon oblaganja u Knauf oblogu

Image

 

Primjer La Nordica kamina za centralno grijanje