Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Ugradnja ventilacije u Casinu Hrvatske lutrije

Datum objave: 02.05.2012
Ugradnja ventilacije u Casinu Hrvatske lutrije Osim ugostiteljskih objekata do 50 m2 u kojima se uslužuje samo piće ugradili smo složenu ventilaciju u prostoru Casina Hrvatske lutrije d.o.o. u centru Rijeke.

Kod zahtjeva da se unutar prostora odvoji do 20% ukupne površine prostorij za pušače potrebno je osigurati daleko više zahtjeva kako bi se prostori uskladili sa važećim propisima o ograničavanju upotrebe duhanskih proizvoda. 
Prostori za pušače moraju biti odvojeni i zatvarati se automatskim vratima, a rezulatat ventilacije visoke izmjene zraka i automatski upravljane mora biti da ni u kom slučaju dim iz prostorije ne prođe u prostore u kojima je pušenje zabranjeno. Digitalnim presostatima pokazuje se podtlak od minimalnih 5 Pa u prostorima za pušenje i upravlja se automatska ventilacija koja u slučaju pada podtlaka prebacuju u maksimalnu brzinu do zatvaranja vrata ili otklanjanja pada. U slučaju da se to ne dogodi u razumnom roku na ulazu i u samom prostoru za pušenje pojavljuje se obavijest o zabrani pušenja zbog kvara na ventilacijskom sustavu.

Ventilacijski sustav ugrađen u Casinu Hrvatske lutrije proteklog je tjedna podešen i izvršen je pregled od strane ovlaštene tvrtke pa se u skoro vrijeme očekuje puštanje u rad.