Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Ugradnja dizalice topline zrak-voda

Od sada nudimo Vam i mogućnost ugradnje dizalice topline zrak voda po jedinstvenoj cijeni. Iako je riječ o relativno novom proizvodu na tržištu brojni izvedeni objekti naveli su nas na standardiziranje cijene ugradnje.

 

 

 

Dizalice topline u split izvedbi sastoje se od vanjske i unutarnje jedinice - odnosno izmjenjivača freon/voda. Vanjska jedinica je uvijek smještena na pripremljeno betonsko postolje od kojeg vodi bakrena instalacija do pozicije danas več mini kotlovnica. Cijena standardne ugradnje dizalice topline uključuje do 4 m udaljenosti vanjske jedinice i unutarnjeg hidrobox-a. Potrebno je pripremiti električno napajanje na poziciji vanjske jedinice, najčešće u sklopu betonskog temelja koji ima izvedenu i drenažu za režim grijanja.

Hidrobox

Na poziciji hidro jedinice se vrši spajanje na dovedeni bakreni cijevovod i hidraulični sklop sustava grijanja ili grijanja/hlađenja. Slijedeći korak su tlačne probe, odnosno ispiranje instalacije i provjera na nepropusnost. Punjenje sistema i ožičenje sustava dizalice topline uvjet je da se može izvršiti parametriranje i puštanje u probni rad. Kroz probni rad vrši se kontrola i fino podešavanje nakon čega Vam jamčimo dugovječni rad vaše dizalice topline uz maksimalni komfor.

 

Cijena instalaterskih radova, bakrene instalacije, tlačne probe, punjenja sistema, ožičenje i puštanje u rad iznosi 4.500 kn uvećano za PDV

 

Dopustite nam da Vaša dizalica topline bude naša briga!

 

Cijene Mitusbishi dizalica topline...

Više o Mitsubishi dizalicama topline...

{facebook-komentari}