Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Bakrene cijevi za klimu | Cijena | Uvoz

Datum objave: 13.05.2012
Bakrene cijevi – imaju najrašireniju primjenu u više vrsta instalacija, u segmentu klimatizacije navodimo Vam akcijske cijene bakrenih cijevi za klimu.

 

 

 

 

Imamo više oblika isporuke bakrenih cijevi : gola bakrena cijev u kolutu, gola bakrena cijev u šipci, bakrena cijev u kolutu s PVC zaštitom, termoizolirane bakrene cijevi u kolutu. Bakrene cijevi razlikuju se po debljini stijenke zavisno od primjene; u niskotlačni sistemi, visokotlačni sistemi, niskotemperaturni sistemi ili visokotemperaturni sistemi, zavisno od primjene mijenjaju se i karakteristike termoizolacije bakrenih cijevi.

Za isporuku većih količina bakrenih cijevi omogučili smo Vam izuzetne cijene za isporučenu količinu cijevi iz uvoza koju dostavljamo na Vaše gradilište prema prethodnom dogovoru. U ovom slučaju potrebno je 7-15 dana izraditi plan isporuke kako bismo Vam mogli pravovrmeneno isporučiti robu, a za uzvrat ponuditi ćemo Vam najpovoljniju cijenu na tržištu.

Kako smo već spominjali cijena bakra se dnevno korigira prema burzi bakra i prema tome iza 12 sati svakog dana u mogućnosti smo definirati cijenu koja je važeća do idućeg dana do 11 sati.

Navodimo Vam maloprodajne cijene predizoliranih bakrenih cijevi za klimu:

Bakrena cijev #1/4"              11,92 kn (PDV uključen)

Bakrena cijev #3/8"              17,95 kn (PDV uključen)

Bakrena cijev #1/2"              23,90 kn (PDV uključen)

Bakrena cijev #5/8"              36,90 kn (PDV uključen)

Bakrena cijev #3/4"              45,51 kn (PDV uključen)

Navedene cijene odnose na količinu narudžbe do 10.000 kn, a za veće isporuke odobravamo posebne popuste.

S obzirom na kontinuiranu promjenu cijena bakra u ovisnosti o tržištu na našem web portalu pokrenut ćemo ponudu bakra ažuriranu na dnevnoj bazi kako bismo Vam olakšali pristup informacijama, a o čemu ćemo Vas pravodobno obavijestiti.

Za sve upite stojimo Vam na raspolaganju.