Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske

Datum objave: 06.05.2012
Besplatna dostava na području cijele Hrvatske Kao Vaš vodeći partner kada je riječ o klimatizaciji išli smo korak dalje i odlučili dostaviti Vam svaki kupljeni proizvod iz našeg asortimana na Vašu kućnu adresu.

 

Kao Vaš vodeći partner kada je riječ o klimatizaciji išli smo korak dalje i odlučili dostaviti Vam svaki kupljeni proizvod iz našeg asortimana na Vašu kućnu adresu.

 
 
 
 
 
 
 
Besplatna dostava klima
 
Svaku kupovinu iznad 3.000 kn (PDV uključen) nagrađujemo organiziranom dostavom u najkraćem mogućem roku do Vaše kućne adrese bilo gdje u Hrvatskoj potpuno besplatno za Vas. Dok kod nižih iznosa vršimo jednaku uslugu uz minimalnu naknadu. Za sve moguće upite slobodno nas kontaktirajte.