Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Klimatizacija Ville Sylve novi izazov

Datum objave: 10.05.2012
Klimatizacija Ville Sylve novi izazov Villa Sylva - vrhunac luksuza u Opatiji u fazi je realizacije.

 

Sustav grijanja i klimatizacije novi je izazov za Frigosan s obzirom da ovaj objekt predstavlja nešto novo na našim područjima i zasigurno zahtjeva sam vrh opreme u smislu energetski prihvatljivih rješenja u kompromisu sa maksimalnim komforom koji mora pružiti i najzahtjevnijem stanaru. Objekt se sastoji od dvije nezavisne stambene jedinice od dvjestotinjak kvadrata na dvije etaže sa odvojenim dizalom, bazenom, wellnesom, panicroom-om i drugim dodatnim sadržajem.

 

 

 

Na vrhu vile biti će smješten penthouse u ukupnoj širini sa terasom i bazenom na krovu.  U skladu sa zahtjevom projekta više nego je jasno da ćemo se opredjeliti za kvalitetu i pouzdanost koju pruža Mitsubishi Electric.

 

Više detalja o samom projektu uskoro možete pronaći na stranici http://www.stanovi-opatija.info.