Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Mitsubishi klima uređaji - Akcija inverter modela

Datum objave: 03.05.2012
Mitsubishi klima uređaji - Akcija inverter modela Kako bismo Vam još više približili vrhunski proizvod renomiranog proizvođača Mitsubishi u narednom periodu nudimo Vam inverterske modele po akcijskoj cijeni dok Vam za cijelokupni program Mitsubishi klima uređaja garantiramo najnižu cijenu na tržištu.

U stilu popularne izjave "Kad srce kaže ugodno, mi kažemo Mitsubishi !!"

 

Naravno među inverter uređajim kućne serije izdvojit ćemo FD seriju Kiriganim koji se pojavljuje u dvije varijante snage 25 i 35, odnosno 2,5 i 3,5 kW. 

Mitsubishi klima uređaji - Akcija inverter modela

Nova FD serija kreirana je za superiornu harmoniju izmedu visoke enegetske učinkovitosti i potpuno tihog rada. I-see sensor, Plasma-Duo i ostale nove funkcije podižu razinu komfora na još više razine.

VISOKA ENERGETSKA UČINKOVITOST

Sa najnovijom inverter tehnologijom, energetska ucinkovitost poboljšana je za 20% u hladenju i grijanju u odnosu na model FA, koji spada u A klasu energetske ucinkovitosti. Model SZ-FD25VA postiže vrijednosti koeficijenata učinkovitosti EER i COP više od 5, što doprinosi daljnjim uštedama u potrošnji energije.

TIHI RAD

FD modeli imaju veci dobavni ventilator, koji omogučuje jednak učinak uz manji broj okretaja, cime je smanjena razina šuma pri radu.

SNAŽAN UČINAK GRIJANJA

VAH modeli, kreirani za primjenu u hladnim područjima, opremljeni su snažnim kompresorom koji je omogucio veliki napredak u ucinku grijanja. Ucinak grijanja, povecan za 30% kod FD modela, drži prostoriju toplom i za hladnih dana.

Mitsubishi klima uređaji - Akcija inverter modela I-SEE SENZOR TEMPERATURE

I-see sensor automatski se pomice, bilježeci temperaturu poda na širokom podrucju od 150°. Konvencionalni klima uredaj kontrolira unutarnju temperaturu bilježeci samo usisnu temperaturu, pri vrhu prostorije. Uslijed toga, temperatura na razini poda, koja igra vrlo značajnu ulogu na covjekov osjet temperature, je zanemarena. I-see sensor detektira temperaturu poda i omogucuje komfor u zoni boravka.

U hlađenju

Nadgleda hladenje u razini nogu radi izbjegavanja pothladivanja. Hladni zrak ima tendenciju propadanja u razinu nogu, što je cesto uzrok pothladivanju. I-see sensor provjerava ovu temperaturu i prilagodava istrujavanje zraka iz uredaja, kako bi se izbjeglo pretjerano hladenje u razini nogu.

U grijanju

Nadgleda grijanje u razini nogu i održava toplinu prema potrebi. Topli zrak ima tendenciju podizanja, što je cesto uzrok nedovoljnom grijanju u zoni nogu. I-see sensor provjerava ovu temperaturu i prilagodava istrujavanje zraka iz uredaja, kako bi se izbjeglo nedovoljno grijanje u razini nogu.

PLASMA FILTRACIJE

Osim predfiltera, jedinica je opremljena i s dvije plasma funkcije procišcavanja zraka. Ove funkcije osmišljene su radi odstranjivanja prljavštine iz zraka, i to cestica mikro i nano veličina.

Plasma elektroda je postavljena u uredaj, te elektro-otpuštanjem generira ozon i plazmu. Suradnja ozona i plazme i dva posebna filtra cine dinamicku plasma funkciju procišcavanja zraka.

Protualergijski elektricni enzimski filter je postavljen u uredaj, te snagom statickog elektriciteta u filtru i plasmi generiranoj u plasma elektrodi zadržava bakterije, polen i druge alergene u zraku, koji se nakon zadržavanja neutraliziraju enzimima u filtru.

 Mitsubishi klima uređaji - Akcija inverter modela

Za sve upite slobodno nas kontaktirajte na klimatizacija@klima-uredjaji.eu