Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Mitsubishi klima uređaji najbolji odabir

Datum objave: 03.05.2012
Mitsubishi klima uređaji najbolji odabir Nakon protekle polovice sezone klimatizacije i dalje se potvrđuje da je Mitsubishi Electric najbolji odabir klima uređaja i opreme za klimatizaciju.
Sve veći broj klijenata shvaća da cijenu treba platiti samo je pitanje da li odmah na naplatnoj kućici ili tek na polovici mosta. Odabir Mitsubishi Electric opreme prevladao je i na novo preuređenoj vili američkog veleposlanika Montgomery-ja u Močićima u neposrednoj blizini dubrovačkog aerodroma. 

 

Za domaćeg izvođača radova isporučili smo nekoliko stotina vrijednu opremu pretežno visokokvalitetnih i efikasnih konzolnih jedinica. Uz kućnu seriju u sve većoj upotrebi nalaze se i dizalice topline P-serije Mitsubishi-ja koje zadovoljavaju sve potrebe malih i srednjih objekata kada je riječ i o klimatizaciji prostora na višoj razini putem podnog grijanja i kanalnog hlađenja, ali i pri osiguravanju potrošne tople vode.

Inteligentno upravljanje

U razvoju inteligentnog upravljanja u narednom razdoblju Frigosan će pokušati predstaviti jedinstveni sklop automatike koji će moći podržati sve zahtjeve modernog tržišta, a biti će baziran na bežičnoj komunikaciji i touch screen tehnologiji.

 

Ukoliko imate bilo kakav upit za Vaš objekt rado ćemo Vam ponuditi rješenje.

 

Vaš Frigosan tim