Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Mitsubishi MSZ-SF35VE/MUZ-SF35VE klima za 2013.

Datum objave: 21.04.2013
U proteklom razdoblju posjetili smo tvornicu kućne serije klima Mitsubishi Electric u Tajlandu i uvjerili se u vrhunski nadzor i ključ besprijekornosti proizvoda iz japanske kuhinje klima uređaja. U sklopu posjeta prezentirani su i novi uređaji koji u skladu sa novim standardima EU vezanih uz energetsku učinkovitost zamjenjuju postojeće.

Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE/MUZ-SF35VE

Riječ je o uređaju koji zamjenjuje najprodavaniju seriju Power inverter i s pravom ga proglašavamo hitom godine. Elegantniji dizajn učinio je unutarnju jedinicu ugodiniju oku, a vanjska jedinica uvelike podsjeća na dosadašnju FD seriju. Izrazito moćan aparat, a iznimno tih i pristupaćan cijenom. Promotivna cijena ovog novog uređaja je 5.521 kn zasigurno je prava prilika za sve one koji se sada odlučuju za kupovinu klima uređaja.

Mitsubishi Electric Kirigamine FH

Novi izum iz Mitsubishijeve tvornice koji nosi jednako tako promjenu dizajna na koji su mnogi imali prigovor, a od noviteta istaknuli bi povećanu efikasnost na koju su posebno ponosni Japanski stručnjaci, distribucija zraka sa dva stupnja, nadograđeni I-see senzor koji omogućuje smanjenje potrošnje u slučaju da u klimatiziranom prostoru se ne nalazi čovjek kojeg senzor prepozna i bez pokreta, pa i zaobilaženje strujanja zraka u pozicijama gdje senzor prepozna ljudsko biće. Trenutno najbolji klima uređaj na svijetu.

Mitsubishi Electric dizalice topline

Ono što je zasigurno najveće područje razvoja ove tvornice su dizalice topline i VRF sustavi, a o čemu se malo može pronaći na sada već mnogobrojnim kopijama internet trgovina koje nude klima uređaje na dlanu. Novi modeli odnose na dizalice topline koje u split izvedbi rade samo kao zrak-voda i samo u grijanju, Zubadan serija koja radi u grijanju i hlađenju, te model 71 koji bi u tvornici trebao biti proizveden sredinom lipnja 2013. koji bi trebao imati dvostruki freonski izlaz. Jedan izlaz za klimatizaciju prostora 71 jedinicom, primjerice kanalnim uređajem, i jedan izlaz za hidromodul koji može osigurati zagrijavanje potrošne tople vode ili podnog grijanja. Izvanredna iskoristivost za čitav niz turističkih objekata koji u fazi hlađenja dobijaju potrošnu toplu vodu sa vrlo niskom potrošnjom.

VRF sustavi

Novitet u VRF sustavima je mogućnost spajanja novih modela kućne serije na nove VRF sustave putem adaptivnih modula što će sigurno pojeftiniti sustav i učinita ga modularnijim. Razlog takve promjene je i cjelokupna promjena VE elektronika koja u pojedinim slučajevima nije kompatibilna sa starijim modelima.

Cijena Mitsubishi klima uređaja

Za sve kupce kao Vaš vodeći partner kada je riječ o Mitsubishi Electric klima uređajima garantiramo Vam najpovoljniju kupnju. Trebate nas samo posjetiti u našem prodajnom salonu sa ponudom za koju smatrate da Vam nudi povoljnije uvjete i dogovoriti kupovinu Vašeg novog klima uređaja.