Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

“Nordic” za savršeno grijanje do -15

Datum objave: 03.05.2012
Nordic Prednosti Super Daiseikai u „Nordic“ verziji optimiran je osobito u svojoj funkciji grijanja, tako da kod vanjskih temperatura od -15°C postiže još uvijek nominalni učinak od 1,9 kW (13 kW – model).

U vanjsku jedinicu integriran je grijač za odleđivanje, koji sprječava smrzavanje kondenzata na minus temperaturama. Tako je ovaj uređaj postao pravi hit za cijelu godinu! Glavne prednosti nad svojim konkurentima su mu najniža potrošnja energije zahvaljujući koeficijentu snage COP od 5,1 u režimu hlađenja (model od 2,5 kW). To je ekskluzivnost Toshibe, a i njezina prednost! Istosmjerna hibridna inverterska tehnologija s dvostrukim rotacijskim klipnim kompresorom. Čišćenje i deodoriranje: Sustav pročišćavanja s trostrukim djelovanjem daje značajan doprinos poboljšanju kvalitete zraka u prostorijama Vašeg doma. Grubi filtar s premazom protiv plijesni (katehin) za uklanjanje čestica prašine, onečišćenja i za neutralizaciju virusa.

Savršeno za grijanje do -15°C pomoću ugrađenog grijača za topljenje. Sniženje temperature može se pokrenuti pritiskom na gumb pomoću daljinskog upravljača; time se temperatura u kući kontinuirano održava na prethodno podešenoj razini. Tvorničke postavke iznose negdje oko 8°C – po potrebi ova vrijednost može se na štampanoj pločici reprogramirati na 6°C, 10 °C ili 12 °C.

Ag+ Plazma filtar – električni pročišćivač za uklanjanje najsitnijih čestica. Optimalno vođenje zraka preko 12 fiksnih pozicija lamela, pogon zakretanja i automatsko podešavanje položaja.

Funkcija samočišćenja: po završetku pogona ventilator radi i dalje, isušuje izmjenjivač topline i tako sprječava stvaranje bakterija i virusa. Ispuštanje minimalnih količina ozona ima dodatno dezinfekcijsko djelovanje i sprječava stvaranje plijesni na uređaju.