Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Plazma filtar

Datum objave: 03.05.2012
Plazma filtar Plazma filtar je visokoučinski električni pročistač zraka koji radi u dva stupnja i čini srce filterskog sustava svakog Daisaikai uređaja.

On jamči odvajanje i najmanje čestice, a postiže učinkovitost koja nije moguća kod konvencionalnih sustava za pročišćavanje, jer njegove ćelije mogu ukloniti do 99% svih štetnih tvari. Elektrostatsko taloženje kod pročišćavanja zraka odvija se u tri koraka: 1. ajprije se čestice prašine pune elektricitetom, 2. tako elektricitetom nabijene čestice prašine prianjaju na kolektor, 3. redovitim pranjem blagim sredstvima za pranje s kolektora se mogu skinuti uhvaćene čestice prašine.