Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Tanki ventilokonvektori | Ultra tihi

Datum objave: 12.05.2012
Tanki ventilokonvektori Za luksuzne objekte i najzahtjevnije zadatke sustava voda-zrak u ponudi za Vas imamo izuzetno elegantne i tankeventilokonvektore.

 

Odlika ovih ventilokonvektora je gotovo upola manja dubina od klasičnih fan coil-ova dostupnih na domaćem tržištu. Dubina modela isporučivog sa maskom iznosi samo 131 mm odnosno za ugradbeni model 126 mm.

 

 

Silent Slim tihi rad

 

Osim elegantne izvedbe i izuzetno male dubine od 13 cm odlika ovih ventilokonvektora je izuzetno tihi rad, pa tako prosječna razina buke na najnižoj brzini ventilatora iznosi 25 dB. Radom ovog ventilokonvektora može upravljati osnovni (basic) upravljač ili napredni upravljač (advance) koji omogućuje spajanje na centralni upravljač i osnovna mu je odlika elektronsko upravljanje brzinom ventilatora u ovisnosti o zadanoj i trenutnoj temperaturi prostorije. Na taj se način postiže dodatni komfor klimatizacije kako stambenih tako i poslovnih prostora uz ultra tihi rad.

Upravljači za ventilokonvektore

Predmontirani troputni ventili

Silent Slim ventilokonvektori dostupni su u četiri razine snage i samo u dvocijevnoj izvedbi, te nije moguće isporučiti takve fan coil-ove za četverocijevne sustave klimatizacije. Svi model pripremljeni su za brzu i jednostavnu ugradnju sa predmontiranim troputnim ventilima za by-pass čime se štedi energija kada ventilokonvektor nije u funkciji.

Predmontirani troputni ventil

 

Cijene Silent Slim ventilokonvektora zatražite putem upita, a uskoro će biti dostupne i u naše On-line katalogu i cjenik.