Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Toshiba Daiseikai uređaji u stambenoj zgradi u Selcu

Datum objave: 02.05.2012
Toshiba Daiseikai uređaji u stambenoj zgradi u Selcu Toshibini klima uređaji serije Daiseikai ugrađeni su i pušteni u rad ovog tjedna u višestambenom objektu u Selcu kako bi zadovoljile zadane visoke standarde.

Toshibini klima uređaji serije Daiseikai ugrađeni su i pušteni u rad ovog tjedna u višestambenom objektu u Selcu kako bi zadovoljile zadane visoke standarde. Toshibin Daiseikai je varijanta Super Daiseikaia također iz obitelji invertera i to uz vrlo visoku energetsku učinkovitost i aktivan tretman zraka. Plasma filter - električni ostranjivač najsitnije prašine, Super Oxi-Deo filter - visokoučinkoviti ostranjivač neugodnih mirisa i Ionizator zraka osiguravaju više nego dobru obradu svježeg zraka u prostoriji.

Funkcija samočišćenja i Quiet mod rada dodatne funkcije ovog uređaja koje spriječavaju stvaranje bakterija i virusa odnosno pružaju izrazito tih rad unutarnje jedinice prilikom vrlo niskih okretaja ventilatora.

 TOSHIBA Daiseikai RAS-13SAVR-E / RAS-13SKVR-E

  • Toplisnki učin: 4,2 (0,9-5,8) kW
  • Rashladni učin: 3,5 (0,8-4,1) kW 
  • Energetska klasa: A / A
  • Dimenzije vanjske jedinice: 550 / 780 / 290 mm
  • Dimenzije unutarnje jedinice: 275 / 790 / 205 mm