Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Mitsubishi MSZ-DM25VA / MUZ-DM25VA

Karakteristike
Učin hlađenja: 2,5 (1,3-3,0) kW
Učin grijanja: 3,15 (0,9-3,5) kW
Energetska klasa SEER / SCOP: A+ (5,8) / A+ (4,1)
Dimenzije unutarnje jedinice V/Š/D: 290/799/232 mm
Dimenzije vanjske jedinice V/Š/D: 538/699/249 mm
Dostava: Jednostavna
Isporučivo: Da
Broj proizvoda po pakiranju: 1
Ukupna masa: 33
Posjeta: 1791
Opis proizvoda

Napredni model Standard inverter Mitsubishi klima uređaja od 2,5 kW.

DC Inverter

Kompaktne, visoko učinkovite unutarnje i vanjske jedinice te napredna inverterska tehnologija, pružaju značajnu uštedu energije i udobnost u režimu grijanja i hlađenja ttijekom cijele godine, u svim prostorijama Vašeg doma

​Jednostavni tajmer

​12-satni tajmer je posebno pogodan za korištenje noću. Uključivanje i isključivanje jednostavno se postavlja u satnim intervalima. Tajmer dodatno pridonosi uštedi energije.

​Široki raspon rada

​Neometano i učinkovito hlađenje od +46 pa sve do -10 stupnjeva C odlike su ovog novog modela.

​Dodatne multifunkcionalne mogućnosti

​Zahvaljujući ugradnji multifunkcionalnih konektora, MSZ-DM serija može se povezati na nekoliko priključaka. Ovo omogućuje kontrolu jedinice pomoću žičanog upravljača, M-net spoj i MEL-Cloud kompatibilnost.

​Tihi rad

​Miran i opuštajući prostor je na dohvat ruke. Razina buke tijekom rada sustava je niska, svega 22 dB. Uređaj je toliko tih da ćete zaboraviti da je uključen.

​Kompaktne jedinice

​Širina vanjske i unutarnje jedinice je kompaktna i iznosi 699, odnosno 799 mm. Time je omogućena instalacija u manjim i užim prostorijama.

 

Mitsubishi Electric MSZ-DM tehnički list