Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Mitsubishi MSZ-GF71VE / MUZ-GF71VE

Karakteristike
Učin hlađenja kW: 7,1(2,0-8,7)
Učin grijanje kW: 8,1(2,2-9,9)
Energetska klasa hl/gr: A++/A+
Dimenzije unutarnje jedinice V/Š/D : 325/1100/238
Dimenzije vanjske jedinice V/Š/D: 880/840/330
Dostava: Jednostavna
Isporučivo: Da
Broj proizvoda po pakiranju: 1
Ukupna masa: -
Cijena za gotovinu: 14.007.00 kn
Price / Preis: 1.868.00 EUR
Cijena za kartice: 14.474.00 kn
Posjeta: 1990
Opis proizvoda
Mitsubishi zidna izvedba - Power DC inverter uređaji (R410A) iz lepeze proizvoda Mitsubishi Electric, spadaju među najbolje aparate sa DC-inverter tehnologijom. Klasa A energetske djelotvornosti koja karakterizira ove uređaje je velika prednost ovih uređaja sa stanovišta energetske djelotvornosti. Funkcija Econo Cool omogućava im uštedu energije i do 20%.

Mitsubishi Electric MSZ-GF71VE/MUZ-GF71VE

UČINKOVITOST I ELEGANCIJA

Energetska učinkovitost , elegantan dizajn i tihi rad su karakteristike zidnih klima uređaja s DC inverter tehnologijom. Diskretan i sofisticiran dizajn s mogućnošću povezivanja s vanjskom multisplit jedinicom čini seriju idealnom za ugradnju u stanove,kuće i male poslovne zgrade. Ekonomičnost u radu je velika prednost Mitsubishi Electric klima uređaja. Zahvaljujući DC inverteru i pažljivom planiranju komponenti,postiže se visoka energetska učinkovitost.

FILTER ZA PROČIŠĆAVANJE ZRAKA

Filter za pročišćavanje zraka stvara stabilne antibakterijske i osvježavajuće uvjete. Trodimenzionalna površina filtera je povećana ,čime je povećana količina izmjena zraka u prostoru. Ove karakteristike omogućuju filteru za pročišćavanje zraka bolje perfomanse sakupljanja prašine nego kod konvencionalni filtera. Superiorna učinkovitost pročišćavanja zraka,podiže sobni komfor na višu razinu.

TJEDNI TAJMER

Postavke udobnosti: željena temperatura u određeno vrijeme. Zahvaljujući novom tjednom tajmeru,koji sadrži četiri različite postavke u dnevnom načinu rada,osim postavljanja početka i kraja rada moguće je postaviti i različite temperature tijekom rada.

ŠIROKI I DUGI MLAZ ZRAKA

MSZ-GF ima posebnu značajku upuhivanja širokog mlaza zraka,a namijenjen je za velike površine,uz istovremeno osiguravanje dobre cirkulacije zraka.

WIDE: Ispuh zraka u vodoravnoj liniji do 150C,postoji sedam različitih opcija ispuha ,koje se mogu postavljati daljinskim upravljačem.

LONG: Ovom funkcijom cirkulacija zraka može doseći 12m duljine duboko u prostor. Ovaj način rada idealan za iznimno duge prostore.

 

Mitsubishi Electric MSZ-GF tehnički list

 
 
Obavijest kupcima