Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Mitsubishi Ecodan za hlađenje privatne kuće Rubeši

Datum objave: 05.08.2013
Pušten je u pogon prvi sustav serije Mitsubishi Ecodan sa novim upravljačem PAC-IF041 koji uz čitav niz poboljšanja omogućuje kontrolu temperature iz same prostorije koja se klimatizira.

 

Dizalica topline je ugrađena na privatnoj kući od cca 160 m2 u okolici Rijeke (RUbeši) nove serije Ecodan oznaka PUHZ-SW120YHA dostupna od ove godine izrađena isključivo za sustave zrak voda sa poboljšanjem performansi i mogućnošću postizanja polazne temperature do 60 stupnjeva. Ono što nas i dalje oduševljava kada je riječ o Mitsubishi Electric uređajima je izuzetna tišina i naravno besprijekorni rad.

 

Mitsubishi klime (dizalica topline i multi split klima)

 

Grijanje kuće vrši se putem podnog grijanja toplovodnim cijevima Alpert 17x2, a boost zagrijavanje i hlađenje izvedeno je pomoću ugradbenih ventilokonvektora proizvođača Aermec namjenjenih skrivenoj ugradnju u zidu. Dizalicu topline osim za klimatizaciju iskoristili smo za osiguravanje potrošne tople vode za što smo odabrali inox spremnik tank in tank belgijskog proizvođača ACV od 130 L. Ovaj spremnik sa snagom koju može pružiti Ecodan od 16 kW može omogućiti produkciju tople vode od 280 L u 1 h.

 

Pogledajte još:

PAC-IF041 FT3 upravljač

ACV bojleri od nehrđajućeg čelika