Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Mitsubishi WIFI adapter MAC-567IF kako instalirati

Datum objave: 09.01.2020
MELCloud omogućuje kontrolu nad radom uređaja, odabirom režima rada, tjednim ili sezonskim tajmerom pružajući potpunu fleksibilnost pri kontroli nekoliko Mitsubishi Electric klima uređaja, HVAC ili rekuperacijskih sustava s jednog uređaja ili lokacije. Greška pri logiranju i prikazivanje grešaka su također mogući na lokalnom i udaljenom sustavu kada su spojeni na MELCloud. Lokalne informacije kao što su vrijeme i kontakt podaci korisničke podrške su također podržane od MELCloud aplikacije.

 

Mitsubishi Electric MAC-567IFMELCloud podržava najnovije verzije Smartphone telefona tvrtke Apple, Samsung, Google, Microsoft, BlackBerry i mnogih drugih, pružajući korisnicima pristup i upravljanje uređajima putem Smartphone telefona bilo da su u pokretu ili unutar prostorije.

Aplikacija je optimizirana i automatski će detektirati veličinu ekrana i prilagoditi se veličini i rezoluciji ekrana dajući vam punu kontrolu i pristup na vašem pametnom telefonu.

MELCloud podržava najnovije verzije tableta preko aplikacija dostupnih na App storeu.

Aplikacija je dizajnirana tako da vam omogući još veći doživljaj korištenja i specijalno je dizajnirana da optimizira prikaz na većim tabletima. Vidite kako vaš kontroler stvarno oživljava na najnovijim tabletima.

MELCloud aplikacija se može pokrenuti na bilo kojem računalu, tabletu ili Smartphone-u s najnovijom verzijom internetskog preglednika, čak i ako namjenske aplikacije ne podržavaju Vaš mobilni uređaj.

Aplikacija radi s većinom internetskih preglednika tvrtki Microsoft,Google, Apple, Mozilla i drugima, a dizajnirana je za najširu pokrivenost korisnika i uređaja na tržištu.

 

U nekoliko koraka približiti ćemo Vam postupak instalacije Wifi adaptera nakon što je isti priključen na upravljanje unutarnje jedinice od strane stručne osobe.

1. KORAK

Držite pritisnutu tipku MODE 7 sekundi nakon čega će početi treperiti signalizacija MODE i UNIT

2. KORAK

Na pametnom telefonu ili tabletu pronađite uređaj među dostupnim Wifi mrežama i unosom podataka SSID i KEY koji se nalaze na kučištu adaptera ostvarite komunikaciju sa modulom

3. KORAK

Na pametnom telefonu ili tablenu u Internet pregledniku otvorite adresu http://192.168.11.1 i u aplikaciji unesite podatke od bežične Wifi mreže koju koristite od Vašeg operatera te potvrdite sa SUBMIT

4. KORAK

Za nekoliko trenutaka na adapteru bi trebala treperiti signalizacija NET i UNIT čime je instaliranje završeno

Kada je komunikacija Wifi adaptera MAC-567IF i rutera ostvarena možete pristupiti aplikaciji Melcloud i unesti sve potrebne informacije koje se nalaze na samom uređaju i Wifi adapteru

 

Ukoliko Vam instalacija ne uspijeva za uslugu instaliranja slobodno se obratite ovlaštenom servisu.