Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

HAK Kutina - Gree GMV5 VRF sustav

Datum objave: 25.03.2020
Poslovna zgrada HAK-a Kutine klimatizirana je VRF sustavom proizvođača Gree poslijednje serije GMV5.

 

Sustav klimatizacije ovog dvoetažnog objekta sastoji se od dva vanjska modula ukupne snage 40 kW sa ukupno 11 unutarnjih kazetnih jedinica. Radovi koji su započeli pret kraj prošle godine završili su prošlog tjedna od kada je sustav pušten u pogon i nalazi se u probnom radu.

 

 

GREE GMV5

Zrakom hlađena jedinica VRF (Variable Refrigerant Flow) sustava za vanjsku ugradnju sa ugrađenim hermetičkim kompresorom, izmjenjivačem i mikroprocesorskom regulacijskom tehnikom. Maksimalno dozvoljena ukupna duljina cjevnog razvoda iznosi 120 metara u jednom smjeru uz ograničenja navedena u uputama proizvođača. Maksimalna dozvoljena visinska razlika između vanjske i unutarnje jedinice iznosi 50 m uz ograničenja prema uputama proizvođača. Jedinica je EUROVENT CERTIFICIRANA.  

Izmjenjivač topline: Visoko učinkovit kondenzator / isparivač optimiziran je za rad sa R410a. Kompaktna konstrukcija protusmjernog izmjenjivača sa HI-X bakrenim cijevima zahtjeva minimalnu količinu rashladnog medija u sustavu. Aluminijske lamele kondenzatora / isparivača na vanjskoj jedinici su zaštićene specijalnim plastičnim premazom protiv korozije, slane atmosfere, kiselih kiša i sl. u svrhu produženja vijeka trajanja.

Gree VRF GMV5 klima uređaji

Gree GMV5 Slim vanjska jedinica VRF

Rashladni krug: Jedinice rade sa rashladnim medijem R410a. Rashladni krug uključuje kolektor, filter i separator ulja. Četveroputni changeover ventil za prekretanje rada grijanje / hlađenje i za uključivanje defrost ciklusa rada. Jedinice su vakumirane i prednapunjene rashladnim medijem. Maksimalno dozvoljena udaljenost od prve račve (refnet jointa) do zadnje unutarnje jedinice spojene na navedenu vanjsku iznosi 40 m