Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Inverter tehnologija - standard Daikina

Datum objave: 03.05.2012
Inverter tehnologija - standard kod Daikina Za razliku od konvencionalnih jedinica, Daikin – klimatizacijski sustavi ne ″izbacuju″ struju zraka u punom iznosu onda kada je temperatura tek malo ispod ili iznad postavne vrijednosti.

Naprotiv, sustavi tvrtke Daikin precizno i kontinuirano doziraju nužne količine energije za postizavanje željenog klimatskog stanja prostorije, što se polučuje elektronički upravljanim motorima u interesu prilagođavanja određenom učinu grijanja i hlađenja. Upravo zahvaljujući nenadmašnoj inverterskoj tehnologiji pogonski elektromotori rade mirno kako učinski tako i gospodarski, a prvenstveno bešumno – nisu uzrokom nastanka propuha budući je dovod zraka u prostoriju uvijek precizno podešen. Rezultat su duži vijek trajanja proizvoda i smanjeni troškovi održavanja i servisiranja.

Elektronička kontrola klime

Elektronička kontrola klime podržava stabilnu temperaturu prostorije i istovremeno omogućuje primjerenu uštedu energije tijekom cjelogodišnjeg razdoblja s obzirom na visokoučinkovitu tehnologiju.

Inverter tehnologija - standard kod Daikina

Brzo postizanje željenih uvjeta

Utrošak se energije povećava za 10% prigodom postizavanja željene temperature prostorije. Vrijeme postizavanja željene temperature prostorije uređajem tvrtke Daikin za trećinu je manje od potrebnog vremena konvencionalnih klimatizacijskih ustava.

Inverter tehnologija - standard kod Daikina

Učinkovitost štednje energije

Inverterski sustavi mogu polučiti oko 30% uštede utroška energije, zahvaljujući poboljšanom koeficijentu uštede (COP). COP predstavlja relaciju između utrošene električne energije i ostvarenog rashladnog učina. Što je COP veći, to dobivate više rashladne energije za 1 kWh el. energije.