Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Mitsubishi Electric Nove još niže cijene

Datum objave: 08.05.2012
Mitsubishi Electric Nove još niže cijene Na bazi novog cjenika Mitsubishi Electric klima uređaja od 16.05.2011. uveli smo nove još niže cijene ovih vrhunskih uređaja. Kao i do sada cijene monosplit sustava možete pronaći u našem On-line katalogu i cjeniku.

 

 

 

 

Za Multisplit i VRF sustave ponudu zatražite putem upita na jedan od naših kontakata. Jedan od multisustava sa vanjskom jedinicom MXZ-5A100VA sa 5 unutarnjih kazetnih jedinica ugradili smo proteklog tjedna na atraktivnoj lokaciji u blizini Novigrada u neposrednoj blizini mora.  

 

 

Mitsubishi Electric Nove još niže cijene

 

Specijalan zahtjev ovog objekta adaptiranog za stranog naručitelja je skrivena vanjska jedinica na po mjeri rađenom krovnom nosaču i ugradnja unutarnjih kazetnih jedinica kako bi se uklopile u tradicionalan stil luksuznih istraskih vila.

 

 

Mitsubishi Electric klima uređaji...