Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Mitsubishi Kirigamine Style DC inverter klima uređaji R32 MSZ-LN

Datum objave: 09.01.2020
Uređaj MSZ-LN snage 2,5, 3,5 i 5,0 kW, crne boje ima daljinski upravljač boje koja se podudara sa bojom unutarnje jedinice. Navedena serija vrhunskog dizajna dolazi u 4 boje - biserno bijeloj, perla crvenoj, crnoj i srebrnoj. Ova serija je jedina koja ima integrirano WIFI sučelje koje nam omogućava upravljanje klimom preko smartphone-a, tableta ili računala.


 

 


Serija LN spada u energetsku klasu A+ + +, u grijanju i hlađenju a raspon snage se kreće od 2.5kW do 6.1kW.
MSZ-LN je prvi Mitsubishi Electric klima uređaj koji koristi R32 radnu tvar – koja ima nizak potencijal globalnog zatopljenja (GWP).

PLASMA QUAD SUSTAV FILTRACIJE

Zrak je kao i voda osnovna životna potreba,stoga je svjež zrak neophodan u stvaranju zdravog životnog okruženja. Plasma Quad-sustav filtracije za čišćenje zraka unutarnjih jedinica otklanja četiri vrste zagađivača: bakterije,viruse,alergene i prašinu.
Plasma Quad  uništava bakterije i viruse unutar jedinice pomoću električnog polja koje djeluje poput zavjese,s optimiziranom raspodjelom električnog toka kroz cijelu rešetku. Za ovakav rad Plasma Quad koristi volframove elektrode te izrazito snažno strujanje zraka.

TJEDNI TAJMER

Rad klima uređaja postavljamo prema našim željama pomoću daljinskog upravljača. Ovaj upravljač ima mogućnost tjednog programiranja. Na upravljaču u nekoliko koraka postavljamo željenu temperaturu te početak i kraj rada. Tako dobijemo funkcionalnost koja je optimalno prilagođena našim potrebama.

3D I-SEE SENZOR

Motorizirani senzor s 8 elemenata, za trodimenzionalnu analizu temperature u prostoriji.

AREA  FUNKCIJA

Funkcija koja u kombinaciji s 3D I-SEE senzorom usmjerava protok zraka na najbolji mogući način kako bi se postigla ugodna atmosfera i smanjila potrošnja energije.

ECONO-COOL FUNKCIJA

Ovo je inteligentna kontrola temperature kojom je moguće zadržati isti osjećaj ugode, unatoč činjenici da je smanjena potrošnja energije zbog automatske postavke ispuha zraka.

I-SAVE NAČIN RADA

Pojednostavljeni način rada koji omogućuje da pritiskom na samo jednu tipku odaberete omiljenu postavku.