Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Mitsubishi Standard DC inverter klima uređaji R32 MSZ-HR

Datum objave: 09.01.2020
Model HR35 snage 2,5, 3,5 i 5,0 kW predstavlja povoljnu investiciju sa kojom si možete priuštiti jednostavno i kvalitetno osvježavanje prostora u vrućim ljetnim danima, a istovremeno se s pomoću nje možete i povoljno grijati. Kompaktnog i jednostavnog oblika, lako je uklopiv u svaki interijer zbog visine zidne jedinice od samo 28 cm.

 

 

 

 

 


Postoji mogućnost spajanja na Wi-Fi sučelje, koje se nabavlja posebno, a koje omogućuje upravljanje i kontrolu rada s pomoću mobilne aplikacije MELCloud.

SAMODIJAGNOZA

Mogućnost očitavanja grešaka u radu i obavještavanja servisera.

TIHI RAD

Buka koju proizvodi unutarnja jedinica gotovo je nezamjetna. Spavanje uz uključen klima uređaj nikada nije bilo ugodnije. Lamele je moguće podešavati horizontalno putem daljinskog upravljača.

AUTOMATSKO PREBACIVANJE NAČINA RADA

Uređaj sam odabrire između hlađenja i grijanja zavisno o uvjetima u prostoru.

ECONO-COOL FUNKCIJA
Ovo je inteligentna kontrola temperature kojom je moguće zadržati isti osjećaj ugode, unatoč činjenici da je smanjena potrošnja energije zbog automatske postavke ispuha zraka.

TJEDNI TAJMER
Mogućnost četiri različite postavke (uključivanje, isključivanje, temperatura) za svaki dan u tjednu.

 

 

 

Više o modelima Standard DC inverter potražite u katalogu i cjeniku