Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Sabiana Carisma mlađi brat Future

Datum objave: 02.05.2012
Sabiana Carisma mlađi brat Future Sabianin model Futura ventilokonvektora zamjenjen je novim modelom Carisma
Linija nove Carisme je još elegantnija i možemo slobodno reći sa bez poteškoća uklapa u interijer svakog prostora i može odgovoriti svim zahtjevima. Kao i prethodni modeli Carisma je raspoloživa u inačicama sa i bez maske i moguće ih je ugraditi parapetno i stropno ovisno o modelu. Ovisno o odabiru maske usis se nalazi sa prednje strane ili odozdo.

 

Što se tiče upravljanja kao i dosad moguće je odabrati ugradbeni upravljač koji se nalazi na samom ventilokonvektoru. Za zahtjevnije upravljanje moguće je putem relejnih modula upravljati grupom uređaja, po zonama ili što se bveć želi postići.

Sabiana Carisma mlađi brat Future

Za sustav sa dvije cijevi na raspolaganju su modeli sa jednim izmjenjivačem, dok za četverocijevni sustav moguće je naručiti modele sa dodatnim izmjenjivačem za grijanje u opciji sa ili bez predmontiranih troputnih ventila.

Sabiana Carisma mlađi brat Future

Modeli Sabiana Carisme ventilokonvektora