Klima uređaji

Za sve naše kupce na postojećoj adresi tvrtke otvorili smo novi izložbeni salon u kojem smo Vam omogučili da se sami uvjerite i vidite iz priloženog kvalitetu i performanse vrhunskih uređaja proizvođača Mitsubishi Electric. Radno vrijeme za informacije je radnim danom od 8.00 do 15.00, a za sve druge termine najavite nam Vaš dolazak na broj telefona 051 322 587 ...

Mitsubishi MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE

Karakteristike
Učin hlađenja kW: 3,5(0,8-4,0)
Učin grijanje kW: 4,0(1,0-6,3)
Energetska klasa: A+++/A+++
Dimenzije unutarnje jedinice V/Š/D : 305/925/234
Dimenzije vanjske jedinice V/Š/D: 550/800/285
Dostava: Jednostavna
Isporučivo: Da
Broj proizvoda po pakiranju: 1
Ukupna masa: 50,5
Posjeta: 11489
Opis proizvoda

MSZ-FH Kirigamine serija označava tehnološku prekretnicu 21.stoljeća u klimatizacijskim uređajima za stambene i uredske prostore. Kod ove serije postiže se najviši standard prema ErP normama. Sa svojim brojnim sofisticiranim tehničkim karakteristikama i najvišom klasom sezonske učinkovitosti – klasa A+++ (25/35) u hlađenju i grijanju, korisniku je ponuđena elegantno dizajnirana Deluxe serija uređaja za maksimalnu udobnost.

Mitsubishi FH video

Mitsubishi FH inverter klima - video prezentacija
 
 

Mitsubishi zidna izvedba - Kirigamin DC inverter uređaji (R410A). Sa najnovijom inverter tehnologijom, energetska efikasnost poboljšana je za 20% u odnosu na DeLuxe model, koji spada u klasu A energetske učinkovitosti. Premium Kirigamine uređaji postižu vrijednosti koeficijenata učinkovitosti EER i COP više od 5, što pridonosi daljnjim uštedama u potrošnji energije.

 

Mitsubishi Electric MSZ-FH tehnički list

 

Dodatne funkcije klima uređaja

3D „I-SEE“ SENZOR

Serija FH opremljena je s 3D „I-see“ senzorom – infracrveni senzor za mjerenje temperature u prostoru. Osam vertikalno smještenih senzora,s mogućnošću zakretanja lijevo i desno radi 3D analizu temperature u prostoru. Takva analiza omogućuje uređaju procijeniti gdje se u prostoriji nalaze osobe. Prema želji može se odabrati funkcija „neizravnog puhanja“,kako bi se izbjeglo neugodno direktno puhanje na osobe u prostoru.

Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE / MUZ-FH25VE

 

PLASMA QUAD SUSTAV FILTRACIJE

Zrak je kao i voda osnovna životna potreba,stoga je svjež zrak neophodan u stvaranju zdravog životnog okruženja. Plasma Quad-sustav filtracije za čišćenje zraka unutarnjih jedinica otklanja četiri vrste zagađivača: bakterije,viruse,alergene i prašinu.

Plasma Quad  uništava bakterije i viruse unutar jedinice pomoću električnog polja koje djeluje poput zavjese,s optimiziranom raspodjelom električnog toka kroz cijelu rešetku. Za ovakav rad Plasma Quad koristi volframove elektrode te izrazito snažno strujanje zraka.

PRIRODNO STRUJANJE ZRAKA

Za stvaranje uvjeta zdravog okoliša važno je da je strujanje zraka što sličnije prirodnom.Rješenje koje nudi Mitsubishi Electric je „prirodno strujanje zraka“.

Proizvođač je kreirao dvostruka krilca koja razdvajaju strujanje zraka na lijevoj i desnoj strani. Ovako formirano strujanje zraka prolazi kroz cijelu prostoriju te dovodi klimatizirani zrak do osoba u najudaljenijim dijelovima prostorije. S novom tehnologijom je omogućeno strujanje zraka slično povjetarcu,čime se izbjegava nelagodno i neprirodno strujanje zraka iz uređaja.

GRIJANJE PRI EKSTREMNO NISKIM TEMPERATURAMA – „HYPER HEATING“

„Hyper Heating“ omogućuje učinkovito grijanje tijekom cijele zime u najhladnijim područjima.  VEHZ jedinice imaju nominalni kapacitet grijanja čak i pri vanjskoj temperaturi od -15C ,a nesmetano rade pri vanjskim temperaturama do -25C.

TJEDNI TAJMER

Rad klima uređaja postavljamo prema našim željama pomoću daljinskog upravljača. Ovaj upravljač ima mogućnost tjednog programiranja. Na upravljaču u nekoliko koraka postavljamo željenu temperaturu te početak i kraj rada. Tako dobijemo funkcionalnost koja je optimalno prilagođena našim potrebama.

 

STRUJANJE ZRAKA

Gorje Kirigamine je među najpopularnijim atrakcijama Japanu, odredište je mnogo ljudi i poznato je po ugodnom ambijentu. Mitsubishi Electric s uređajem serije Kirigamine želi stvoriti upravo taj osjećaj ugode koji pruža Kirigaminsko gorje. Mjerenjem strujanja zraka na blagim padinama visoravni i dobivenih podataka,serijom Kirigamine simuliran je prirodni ,gotovo nečujni protok zraka i stvorena maksimalna udobnost.